Liverpool - Manchester City foci mérkőzés elemzése

Liverpool - Manchester City foci mérkőzés elemzése.
A Pool legutóbb a Chelsea-t verte idegenben, remek teljesítménnyel. Sikerült feltornázniuk magukat a tabella 6. helyére. A védő kettős, Agger és Skrtel bevállni látszik, elmúlt 3 meccsen 1 kapott gól, vereség nélkül. Steven Gerrard sérülés miatt nem lehet a pályán, így nem tud segíteni a City veretlenségi sorozatának esetleges megszakításában.

Hihetetlen formában Roberto Mancini együttese, de ez csak a Premier Ligue esetében mondható el, hétközi BL meccsükön belefutottak egy vereségbe Nápolyban. Edin Dzeko nem játszott a City utolsó bajnokiján és a Napoli ellen is harmatgyenge teljesítményt nyújtott, így nem várjuk a kezdőbe.

Kemény kihívással nézhet szembe a Manchester-i gárda az Anfield Road-on. Mindenképpen a vendégek az esélyesebbek, de a Pool kihasználhatja a City megingását, meglátjuk, hogy ez csak a Bajnokok Ligájára vonatkozik-e.
Vip Tippmix tippek és eredmények, online fogadás foci mérkőzések végkimenetel megjoslása. Az európai négy topliga és a Magyaror OTP Bank Liga NB1 valamind a BL mérkőzéseinek beharangozója a 2015/16-es szezonban. Az egyes fordulókhoz tartozó előzetesek a mérkőzésekhez közeledve folyamatosan frissülnek.